Yes, jullie gaan een trouwfotograaf boeken! Een van de belangrijkste keuzes die jullie maken tijdens de voorbereidingen voor jullie bruiloft. Jullie willen immers een klik voelen met jullie trouwfotograaf en jullie willen ervan verzekerd zijn dat jullie trouwreportage de mooiste ooit wordt!
VANAF €1100,-

Trouwfotograaf boeken

Als trouwfotograaf vertel ik jullie verhaal

Terwijl jullie de volgende dag nog lekker na liggen te genieten van deze bijzondere dag, verschijnt er al een mailtje in jullie inbox met één foto die jullie op social media kunnen zetten of naar jullie familie kunnen sturen om hen te bedanken. Binnen drie dagen ontvangen jullie van mij een kleine preview, zodat jullie alvast terug kunnen kijken op die speciale dag die in een flits aan jullie voorbij is gegaan.

Binnen 3 weken ontvangen jullie van mij via een link alle foto’s van jullie trouwreportage. Foto’s die het verhaal van jullie mooiste dag vertellen. Ik heb ze stuk voor stuk bekeken en minimaal bewerkt. Ze zijn sfeervol, helder en laten jullie precies zien zoals jullie zijn. Het nagenieten kan nu écht beginnen!

Voor mij als trouwfotograaf zit het werk er nog niet op, want ik ga aan de slag met jullie trouwalbum. Het is immers zonde om al die waardevolle herinneringen alleen maar digitaal op te slaan. Een boek om doorheen te bladeren, samen met jullie geliefden, is de meest waardevolle tastbare herinnering die jullie kunnen laten creëren. Als trouwfotograaf vind ik een trouwalbum dan ook het onmisbare sluitstuk van een trouwreportage. Ik besteed met liefde mijn tijd aan het bundelen van al die voor jullie zo bijzondere momenten! En natuurlijk sta ik open voor al jullie wensen. Willen jullie graag een extra luxe fotoalbum? Een extra versie voor jullie ouders? Ik regel het in een flits!

Als jullie fotoalbum helemaal klaar is, mogen jullie het bij mij komen ophalen of kom ik het persoonlijk bij jullie thuis afleveren. Jullie verhaal, verteld in foto’s en gebundeld in een boek, is compleet!


Bovenstaande prijzen zijn inclusief btw, voorbereiding, fotografie, nabewerking, ons contact en reiskosten tot en met 40 km vanaf Blaricum. Voor grotere afstanden reken ik een toeslag van € 0,30 per extra kilometer.

Hebben jullie vragen, willen jullie een aanbod of maat of twijfelen jullie ergens over? Stuur me dan gerust een mailtje of bel me even!

boeken

€1400.-

+ 8 uur fotograferen
+ je ontvangt min. 300 foto's
+ je ontvangt een preview binnen 3 dagen na jullie dag
+ inclusief een mini album van 20x20 cm
+ inclusief een afdruk van een door jullie gekozen foto in een           afmeting van 60x90cm

Luxe pakket

€1100.-

boeken

+ 6 uur fotograferen
+ je ontvangt minimaal 200 foto's
+ preview binnen 3 dagen na jullie dag
+ inclusief een mini album van 20x20 cm

Basis pakket

Jullie trouwfotograaf boeken

Happy clients

In Oktober 2018 een newborn/lifestyle shoot gehad met Fem's Fotografie. Wat was dat fijn, gewoon lekker bij ons thuis heerlijk ongedwongen. Wat deed Femke dit goed met de kleine meid. Zelfs de oudste (die niet van foto's houd) heeft ze prachtig op de foto gezet!
Nog steeds super blij met het resultaat en enorm trots op de prachtige foto's die sindsdien boven de bank hangen! Echt een aanrader!

- Sanne Zonnenberg

Foto's maken met Femke is een feestje. Ze zorgt dat kinderen op hun gemak zijn, waardoor er mooie natuurlijke foto's ontstaan.

- Anne Brouwer

Wij hadden op oudjaarsdag een shoot voor de kids gewonnen! Gewoon ongedwongen in het duin. Femke nam de kids mee naar een ander plekje en wij mochten even wachten. Met de ouders erbij worden het toch andere foto's. Nou het resultaat mocht er wezen, echt fantastisch mooie foto's en Fenke wat ben je een lief, warm persoon. Je laat de kids ook gewoon kids zijn. Wij gaan je zeker nog een keer vragen om een mooie shoot te doen!!!

- Nancy Smit

In Januari heeft Femke in de duinen een super mooie fotoshoot van ons gezin gemaakt. Femke weet dat op een heel ontspannen en fijne manier te doen. En niet geheel onbelangrijk: de foto’s zijn prachtig!

- Ingrid Hillebrand

Mijn twee zoons hebben bij Femke een mini shoot gedaan. Best spannend, aangezien mijn jongste fotografen niet zo leuk vindt. Femke is heel lief en ontspannen. Binnen een paar minuten was iedereen flink aan het lachen. Na een paar dagen kreeg ik de foto's en mocht er de leukste uit kiezen. Dat werd lastig, want echt alle foto's waren leuk! Van leuke portret foto's tot hele grappige foto's!
Complimenten Femke! De jongens vonden het leuk en het resultaat is super!
Aanrader voor iedereen!!!

- Anja

Super gezellige fotoshoot gehad. De foto's zijn prachtig! Dank je wel Femke

- Wendy Lanphen

Wij hebben een fotoshoot in de duinen gedaan. Op een hele relaxte manier. De kinderen waren snel op hun gemak en staan daardoor echt als zichzelf op de foto. Super blij met de foto's! Echt een aanrader.

- Tamara Nederestigt

Femke heeft op onze bruiloft zulke mooie foto's gemaakt...ze was er de hele dag bij maar toch ook weer niet..ze voelde alles goed aan. Foto's gemaakt wat ik niet eens heb gemerkt?foto's van onze kinderen gemaakt wat voor ons een uitdaging leek was voor Femke een makkie??...er zijn veel goede fotograven maar Femke is voor ons nummer 1..een aanwinst voor iedere foto.
Femke nogmaals dank?

- Nieske de Jong

Super mooie fotoos van onze bruiloft.
Als ik de fotoos zie kan ik zo het gevoel van dat moment terug halen
Femke is een gezellige proffesionele fotograaf.
Kan haar voor de volle 200% aanraden

- Saskia Vos-Blokhuis

Uitstekende mooie foto's! We zijn er blij mee

- van Bavel

Contact

VERSTUREN

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Neem gerust contact met mij op! Ik sta altijd open voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bovendien ben ik heel benieuwd naar jouw verhaal en jouw wensen voor het creëren van onvergetelijke herinneringen!Thanks for your message!

@femsfotografie