Algemene voorwaarden

Op de foto's van Fem's Fotografie rust copyright.
Zonder toestemming van Femke mogen de foto's niet voor andere dan privĂ©-doeleinden worden gebruikt. 

Fem's Fotografie behoudt zich het recht voor de door de fotografe gemaakte foto's te gebruiken voor haar website, portfolio, social media en marketing doeleinden. Wanneer de klant hier niet mee akkoord gaat, dient dit bij boeking duidelijk te zijn aangegeven. Fem's Fotografie kan niet aansprakelijk worden gesteld wanneer de afbeeldingen buiten haar medeweten elders op het net worden geplaatst. 
Betaling: het overeengekomen bedrag dient overgemaakt te worden aan de hand van de ontvangen factuur en binnen de gestelde termijn. 

Formaat en selectie: tijdens de verfijning en aflevering van de shoot zorgt Fem's Fotografie voor de selectie van de mooiste foto's. De klant heeft geen invloed op deze selectie mits anders overeen gekomen. De foto's worden na verfijning ten alle tijden afgeleverd in jpg. formaat en digitaal aangeleverd in de hoogst mogelijke resolutie. Omdat er met veel liefde en aandacht wordt gewerkt aan het selecteren en bewerken van de foto's is de levertijd circa 2 weken.  

Bij Fem's Fotografie ontvangt je de foto's in de hoogst mogelijke resolutie. Deze bestanden mogen niet door u zelf worden bewerkt. Publiceren van de foto's anders dan voor privĂ©-doeleinden mag enkel met medeweten van Fem's Fotografie en nadrukkelijke bronvermelding op basis van naam en/of logo. 

Fem's Fotografie behoudt zich het recht voor om bij slechte weersverwachting de afspraak voor een shoot in de buitenlucht in overleg met de klant te verplaatsen naar een andere datum.