Hoi, ik ben Femke!

Wat onwijs leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Dé plek waarop ik je graag meer vertel over mijn passie – de passie waarvan ik mijn werk heb kunnen maken.

Laat ik mezelf in een flits voorstellen. Mijn naam is Femke Vink en samen met mijn man, twee zoons en twee honden woon ik in Blaricum. Een heerlijke plek om te wonen!


Fotografe, hondenliefhebber en een ontzettende lekkerbek

Fotografe, hondenliefhebber
en een ontzettende lekkerbek

samenwerken

HET STARTEN VAN MIJN BEDRIJF WAS EEN DROOM DIE UITKWAM

Met de paplepel ingegoten

Momenten vangen

Jarenlang werkte ik met veel plezier in de kinderopvang. Ik ben dol op kinderen! Op hun oprechtheid, onvoorwaardelijke liefde en verbondenheid. Op hun vertrouwen dat je zult moeten winnen. En het mooiste is: daar geniet ik ook in mijn werk als fotografe van!

De stap van werken in de kinderopvang naar het starten van mijn eigen bedrijf was dan ook een droom die uitkwam. Ik combineer nu mijn passie voor het werken met mensen - en in het bijzonder kinderen - met mijn passie voor fotografie!

Ook die passie was er stiekem altijd al. Mijn moeder maakte vroeger bijna dagelijks foto’s van ons. Ik heb geloof ik wel 15 dikke ordners vol met foto’s uit mijn eigen jeugd! Albums waar ik nog geregeld doorheen blader. Het helpt me om herinneringen op te halen en bezorgt me warme gevoelens. Vooral de tastbare herinneringen aan mijn vader, die veel te jong overleed, zijn me ontzettend dierbaar!

Na de geboorte van mijn eerste zoon pakte ik de camera die al jarenlang in de kast lag er dan ook direct weer bij. Net als mijn eigen moeder vulde ik tijdens de eerste levensjaren van mijn kinderen ordner na ordner met foto’s. Mijn passie werd aangewakkerd!

Ik startte met een basiscursus fotografie, volgde een opleiding en kreeg de smaak te pakken. Misschien wel het spannendste moment uit mijn carrière diende zich aan: ik stopte met werken in de kinderopvang en ging het avontuur als ondernemer aan. Het starten van mijn eigen bedrijf was ontzettend spannend, maar absoluut een droom die uitkwam! Elke dag waarop ik nu met mijn camera aan de slag ga en waardevolle momenten mag vastleggen, is een dag met een gouden randje.

Dat is immers wat ik het liefste doe: momenten vangen in een foto, zodat ze voor altijd gekoesterd kunnen worden. Die momenten van liefde, connectie en spontaniteit vertellen een verhaal. Ze vertellen jouw verhaal en ik leg het vast. Precies zoals het is, precies zoals jij bent.


Mijn mannen

Zoet

De natuur

Noem het saai, noem het burgerlijk, maar dit zijn toch wel met stip mijn favorieten. 

Ik ben niet alleen een ontzettende zoetekauw, maar bak in mijn vrije tijd ook graag voor anderen.

Dagelijks kom ik er. Het is prachtig om te zien hoe de natuur elke dag weer verandert!  

Mijn favorieten