Jij wilt een familieshoot boeken? Gezellig! Een unieke ervaring voor jou en je gezin of zelfs complete familie. We gaan samen op pad en creëren blijvende herinneringen waar jullie jarenlang van kunnen genieten!

VANAF €195,-

Familieshoot boeken

De dag van de familieshoot

Het is zover: we gaan herinneringen creëren! Niet zomaar foto’s maken, maar een leuke tijd beleven samen en ondertussen bijzondere momenten vastleggen. Geluk, plezier en liefde – het spat van jullie foto’s af! We kletsen, lachen en spelen wat af, zodat jullie genieten en ik jullie vast kan leggen precies zoals jullie zijn. De werkelijkheid, die krijgen jullie van mij.

We zijn gemiddeld zo’n 1½ uur bezig, maar pin me daar niet op vast. We hebben zoveel lol met elkaar dat we de tijd nog wel eens vergeten en ik vind het ontzettend belangrijk dat jullie familieshoot compleet is. Dat we zoveel plezier hebben gehad dat jullie na onze ontmoeting compleet voldaan en met een brede glimlach op jullie gezichten vertrekken. Dat was leuk!

Newbornshoot

Alleen bij een newbornshoot gaan we natuurlijk iets anders te werk. In dat geval nemen jullie voor de geboorte van jullie kindje contact met mij op en bespreken we jullie wensen. Als jullie kindje eenmaal geboren is spreken we een datum af, zo’n 2 tot 3 weken na de geboorte. Een paar dagen voor onze afspraak hebben we nog even contact: heeft jullie kindje al een ritme waar we ons op kunnen richten? Maak je totaal geen zorgen als dat nog niet het geval is! Ik ben flexibel en pas me volledig aan de behoefte van jullie kindje aan. Indien mogelijk kom ik vlak nadat jullie kindje is gevoed, maar soms moeten we ook tussendoor even de tijd nemen om te voeden. Geen enkel punt! Terwijl jullie voor jullie kindje zorgen, maak ik gewoon alvast wat leuke sfeerfoto’s van het kamertje.


Bovenstaande prijzen zijn inclusief btw, voorbereiding, de familieshoot, nabewerking, ons contact en mijn reiskosten tot en met 20 km vanaf Blaricum. Voor grotere afstanden reken ik een toeslag van € 0,30 per extra kilometer.

Hebben jullie vragen, willen jullie een aanbod of maat of twijfelen jullie ergens over? Stuur me dan gerust een mailtje of bel me even!

boeken

€395.-

+ fotoshoot van 1 tot 1.5 uur 
+ inclusief alle bewerkte digitale     bestanden in hoge resolutie
   ( het aantal is per shoot                     afhankelijk, met een minimum       van 50 foto's)

           

All in pakket

€325.-

boeken

+ fotoshoot van 1 tot 1,5 uur 
+ inclusief 40 bewerkte digitale         bestanden in hoge resolutie
+ je maakt zelf de selectie uit een     galerij van minimaal 70 foto's
+ inclusief een mini album van           15x15 cm

Luxe pakket

boeken

€195.-

+ fotoshoot van 1 tot 1,5 uur 
+ inclusief 15 bewerkte digitale       bestanden in hoge resolutie
+ je maakt zelf de selectie uit een     galerij van minimaal 40 foto's
+ inclusief een mini album van         15x15 cm

Basis pakket

Familieshoot boeken

Happy clients

In Oktober 2018 een newborn/lifestyle shoot gehad met Fem's Fotografie. Wat was dat fijn, gewoon lekker bij ons thuis heerlijk ongedwongen. Wat deed Femke dit goed met de kleine meid. Zelfs de oudste (die niet van foto's houd) heeft ze prachtig op de foto gezet!
Nog steeds super blij met het resultaat en enorm trots op de prachtige foto's die sindsdien boven de bank hangen! Echt een aanrader!

- Sanne Zonnenberg

Foto's maken met Femke is een feestje. Ze zorgt dat kinderen op hun gemak zijn, waardoor er mooie natuurlijke foto's ontstaan.

- Anne Brouwer

Wij hadden op oudjaarsdag een shoot voor de kids gewonnen! Gewoon ongedwongen in het duin. Femke nam de kids mee naar een ander plekje en wij mochten even wachten. Met de ouders erbij worden het toch andere foto's. Nou het resultaat mocht er wezen, echt fantastisch mooie foto's en Fenke wat ben je een lief, warm persoon. Je laat de kids ook gewoon kids zijn. Wij gaan je zeker nog een keer vragen om een mooie shoot te doen!!!

- Nancy Smit

In Januari heeft Femke in de duinen een super mooie fotoshoot van ons gezin gemaakt. Femke weet dat op een heel ontspannen en fijne manier te doen. En niet geheel onbelangrijk: de foto’s zijn prachtig!

- Ingrid Hillebrand

Mijn twee zoons hebben bij Femke een mini shoot gedaan. Best spannend, aangezien mijn jongste fotografen niet zo leuk vindt. Femke is heel lief en ontspannen. Binnen een paar minuten was iedereen flink aan het lachen. Na een paar dagen kreeg ik de foto's en mocht er de leukste uit kiezen. Dat werd lastig, want echt alle foto's waren leuk! Van leuke portret foto's tot hele grappige foto's!
Complimenten Femke! De jongens vonden het leuk en het resultaat is super!
Aanrader voor iedereen!!!

- Anja

Super gezellige fotoshoot gehad. De foto's zijn prachtig! Dank je wel Femke

- Wendy Lanphen

Wij hebben een fotoshoot in de duinen gedaan. Op een hele relaxte manier. De kinderen waren snel op hun gemak en staan daardoor echt als zichzelf op de foto. Super blij met de foto's! Echt een aanrader.

- Tamara Nederestigt

Femke heeft op onze bruiloft zulke mooie foto's gemaakt...ze was er de hele dag bij maar toch ook weer niet..ze voelde alles goed aan. Foto's gemaakt wat ik niet eens heb gemerkt?foto's van onze kinderen gemaakt wat voor ons een uitdaging leek was voor Femke een makkie??...er zijn veel goede fotograven maar Femke is voor ons nummer 1..een aanwinst voor iedere foto.
Femke nogmaals dank?

- Nieske de Jong

Super mooie fotoos van onze bruiloft.
Als ik de fotoos zie kan ik zo het gevoel van dat moment terug halen
Femke is een gezellige proffesionele fotograaf.
Kan haar voor de volle 200% aanraden

- Saskia Vos-Blokhuis

Uitstekende mooie foto's! We zijn er blij mee

Uitstekende mooie foto's!
We zijn er blij mee.

- van Bavel

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Neem gerust contact met mij op! Ik sta altijd open voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bovendien ben ik heel benieuwd naar jouw verhaal en jouw wensen voor het creëren van onvergetelijke herinneringen!Thanks for your message!