Dat plekje bij jou aan de wand vraagt om een prachtig portret van jezelf, je partner en/of je kinderen. In een fotolijstje of album misstaat het natuurlijk ook niet. 
Wat ik alleen maar wil zeggen; een portret is altijd goed!

VANAF €149,-

Portretshoot boeken

Extra informatie

In een tijdsbestek van 30 minuten maken we zoveel opname, waaruit ik naderhand een fijne selectie kan maken. Elke foto wordt met evenveel liefde bewerkt, het ene in kleur en een ander in zwart/wit. 

Met de flyer vol tips over een goede voorbereiding en kleding, kom jij beslagen ten eis. Een goede voorbereiding neemt de zenuwen wat weg, want ik kan me goed voorstellen dat het best spannend is. Je stelt jezelf kwetsbaar op en de camera is niet te ontwijken. 
Maar vertrouw op mij! Door een gesprek, vraag, grapje of iets wat je tot nadenken zet laat ik je ontspannen. Zodat je zelfs de camera af en toe vergeet!

jouw portretshoot boeken

Bovenstaande prijzen zijn inclusief btw, voorbereiding, de shoot, nabewerking, ons contact en mijn reiskosten tot en met 20 km vanaf Blaricum. Voor grotere afstanden reken ik een toeslag van € 0,30 per extra kilometer.

Hebben jullie vragen, willen jullie een aanbod of maat of twijfelen jullie ergens over? Stuur me dan gerust een mailtje of bel me even!

€149.-

boeken

+ prijs per persoon
- elk volgende persoon kost €50,-
+ fotoshoot van +/- 30 minuten
+ inclusief 4 digitale bestanden
   in hoge resolutie
+ je maakt zelf de selectie uit een     galerij 
- extra bestanden kosten €15,-         per stuk

Pakket

Happy clients

In Oktober 2018 een newborn/lifestyle shoot gehad met Fem's Fotografie. Wat was dat fijn, gewoon lekker bij ons thuis heerlijk ongedwongen. Wat deed Femke dit goed met de kleine meid. Zelfs de oudste (die niet van foto's houd) heeft ze prachtig op de foto gezet!
Nog steeds super blij met het resultaat en enorm trots op de prachtige foto's die sindsdien boven de bank hangen! Echt een aanrader!

- Sanne Zonnenberg

Foto's maken met Femke is een feestje. Ze zorgt dat kinderen op hun gemak zijn, waardoor er mooie natuurlijke foto's ontstaan.

- Anne Brouwer

Wij hadden op oudjaarsdag een shoot voor de kids gewonnen! Gewoon ongedwongen in het duin. Femke nam de kids mee naar een ander plekje en wij mochten even wachten. Met de ouders erbij worden het toch andere foto's. Nou het resultaat mocht er wezen, echt fantastisch mooie foto's en Fenke wat ben je een lief, warm persoon. Je laat de kids ook gewoon kids zijn. Wij gaan je zeker nog een keer vragen om een mooie shoot te doen!!!

- Nancy Smit

In Januari heeft Femke in de duinen een super mooie fotoshoot van ons gezin gemaakt. Femke weet dat op een heel ontspannen en fijne manier te doen. En niet geheel onbelangrijk: de foto’s zijn prachtig!

- Ingrid Hillebrand

Mijn twee zoons hebben bij Femke een mini shoot gedaan. Best spannend, aangezien mijn jongste fotografen niet zo leuk vindt. Femke is heel lief en ontspannen. Binnen een paar minuten was iedereen flink aan het lachen. Na een paar dagen kreeg ik de foto's en mocht er de leukste uit kiezen. Dat werd lastig, want echt alle foto's waren leuk! Van leuke portret foto's tot hele grappige foto's!
Complimenten Femke! De jongens vonden het leuk en het resultaat is super!
Aanrader voor iedereen!!!

- Anja

Super gezellige fotoshoot gehad. De foto's zijn prachtig! Dank je wel Femke

- Wendy Lanphen

Wij hebben een fotoshoot in de duinen gedaan. Op een hele relaxte manier. De kinderen waren snel op hun gemak en staan daardoor echt als zichzelf op de foto. Super blij met de foto's! Echt een aanrader.

- Tamara Nederestigt

Femke heeft op onze bruiloft zulke mooie foto's gemaakt...ze was er de hele dag bij maar toch ook weer niet..ze voelde alles goed aan. Foto's gemaakt wat ik niet eens heb gemerkt?foto's van onze kinderen gemaakt wat voor ons een uitdaging leek was voor Femke een makkie??...er zijn veel goede fotograven maar Femke is voor ons nummer 1..een aanwinst voor iedere foto.
Femke nogmaals dank?

- Nieske de Jong

Super mooie fotoos van onze bruiloft.
Als ik de fotoos zie kan ik zo het gevoel van dat moment terug halen
Femke is een gezellige proffesionele fotograaf.
Kan haar voor de volle 200% aanraden

- Saskia Vos-Blokhuis

Uitstekende mooie foto's! We zijn er blij mee

Uitstekende mooie foto's!
We zijn er blij mee.

- van Bavel

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Neem gerust contact met mij op! Ik sta altijd open voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bovendien ben ik heel benieuwd naar jouw verhaal en jouw wensen voor het creëren van onvergetelijke herinneringen!Thanks for your message!