Familieshoot

De mooiste foto’s zijn foto’s van mensen die je dierbaar zijn. Je kinderen, je eigen ouders, broers en zussen, ooms en tantes. Van de mensen van wie je houdt kun je wel foto’s blijven maken! Jaar na jaar blader je terug in oude albums en vraag je je af waar de tijd is gebleven. Je kunt die liefdevolle momenten samen niet voor eeuwig vasthouden, maar je kunt ze wel vastleggen. Boek een familieshoot!

voor je partner, kinderen, of gezin

meer informatie

Samen op pad

Een familieshoot is een unieke ervaring. Natuurlijk komen jullie bij mij terecht met een gemeenschappelijk doel: prachtige foto’s laten maken. Dat betekent echter niet dat jullie urenlang staan te poseren in de hoop dat het resultaat de moeite waard zal zijn! Absoluut niet. We maken er een gezellige tijd van, waarin jullie nauwelijks merken dat ik met mijn camera in de weer ben.

Poseren, daar doe ik niet aan. Natuurlijk maken we wel een klassiek ‘staatsieportret’, maar daarna gaan we vooral lekker aan de slag. We gaan wandelen, spelen, springen en klimmen. We blijven in beweging! Ondertussen schiet ik de meest spontane plaatjes. Juist op die momenten waarop je het niet verwacht, ontstaan de mooiste foto’s. Het moment waarop je kind zich omdraait om te laten zien wat het heeft gevonden, waarop hij of zij je uit verlegenheid iets in de oren fluistert. De blikken die jij en je partner uitwisselen wanneer jullie je kinderen iets uit zien vreten, evenals de blikken van jullie kinderen wanneer ze voelen dat jullie hen in de gaten hebben. Die momenten zijn goud waard!

Newbornshoot

De enige familieshoot die er natuurlijk niet zo lekker speels aan toegaat, is de newbornshoot. Natuurlijk wil je de jongste telg van jullie misschien wel kersverse gezin prachtig op de foto laten zetten! En ook dat doen we heerlijk spontaan. We gaan volledig af op de behoefte van jullie kindje en creëren een liefdevolle sfeer. Gewoon bij jullie thuis!

Jullie eerste momenten met elkaar, vol liefde en dankbaarheid – die leg ik voor jullie vast. Die onvoorstelbaar kleine vingertjes, rustend in jullie veilige handen. De ontelbare kusjes en knuffels. De liefdevolle blikken voor jullie kindje en als jullie je ogen héél even van hem of haar af kunnen houden, ook voor elkaar. Het babykamertje waar jullie maandenlang met zoveel liefde aan hebben gewerkt.

Niets geposeerd, niets geforceerd. Jullie genieten van deze ontzettend bijzondere tijd met elkaar en ik ben erbij. Niets meer en niets minder. Jullie zorgen voor jullie kindje en zo nu en dan horen jullie mijn camera klikken. Het resultaat: prachtige herinneringen aan jullie pasgeboren kindje. Zo klein, zo fijn.