Zet jezelf op de kaart!

Ben je het zat om telkens weer je hele telefoon door te moeten scrollen, op zoek naar een bruikbare foto voor op social media? Een foto die stiekem niet eens perfect past bij wat jij wilt uitstralen? Dan wordt het tijd om jouw eigen beeldbank te creëren! Zodat jij jouw klanten vol trots kunt laten zien wie het gezicht is achter jouw bedrijf. Op welke professional zij kunnen vertrouwen. Als ondernemer weet je als geen ander dat je moet investeren om te kunnen groeien. Tijd dus om te investeren in een fotoshoot voor ondernemers!

Ondernemer in beeld

Meer informatie

Je eigen beeldbank

Een selfie hier, een foto van je kopje koffie daar en misschien schiet je partner wel eens een foto van je terwijl je op een zonnig terrasje aan het werk bent. Allemaal hartstikke leuk om te delen natuurlijk, maar je blijft continu op zoek naar beeldmateriaal. Wat zet je nu weer op social media?! En hoe vul je je website?

Je bent een professional en dat wil je uitstralen. Dus heb je professionele foto’s nodig. Foto’s die laten zien wie jij bent en waar jij voor staat. Foto’s die passen bij jouw bedrijf. Bij je branding, maar ook jouw missie en visie. Foto’s die laten zien hoeveel plezier jij in je werk hebt en wat klanten van jou kunnen verwachten. Je hebt je eigen unieke beeldbank nodig!


Ik vertel jouw verhaal

Shooten doen we op diverse locaties, die passen bij jou en jouw bedrijf. Je vaste werkplek, je favoriete stad, een mooi plekje in de natuur of een leuk tentje waar je graag afspreekt met klanten. We zoeken naar plekken die qua kleur en stijl passen bij wat jij wilt uitstralen. Daarnaast letten we uiteraard ook op jouw kleding en de attributen die je meebrengt. Je wilt immers dat elke foto een compleet verhaal vertelt: jouw verhaal!