Sgoolfotografie

Met onwijs veel plezier maak ik onderdeel uit van het team van Sgoolfotografie. Samen met collega’s verspreid over het hele land maak ik unieke schoolfoto’s. De kinderen komen niet alleen voor het welbekende schoolportret, maar voor een heuse fotosessie in het klein! Elk kind krijgt een eigen galerij met daarin diverse foto’s: van portretformaat tot volledig in beeld, van serieus tot lekker gek. Willen de kinderen leuke attributen meenemen voor op de foto? Kom maar op!

Meer informatie?

bekijk de website

Schoolfoto's om in te lijsten

Onze manier van fotografie is uniek. Net zoals elk kind! Dat zie je dan ook terug in onze korte fotostudiosessies, die bovenop het standaard schoolportret nét even wat anders opleveren. Ik zou je dan ook zeker aanraden eens een kijkje te nemen op www.sgoolfotografie.nl. Daar vind je meer informatie over het werk van mij en mijn collega’s. 

Sgoolfotografie door het hele land

Sgoolfotografie
door het hele land

Zelf werk ik als franchisenemer voornamelijk in het midden van het land. Met ons hele team bereiken we echter heel Nederland. Zie je mij of een van mijn collega’s graag schoolfoto’s maken bij jou op school, dan kun je via de website eenvoudig meer informatie aanvragen. We beantwoorden graag al je vragen en komen natuurlijk even gezellig langs voor een kennismakingsgesprek!