Welkom

Monday, February 8th, 2021

Al weken, maanden, jaren droomde ik van een nieuwe website. Een website waarbij mijn foto’s, mijn portfolio wel snel laden. Een website die meer bij mijn werk aansluit, meer vertelt over wie ik ben en wat ik doe maar ook waar ik voor sta. En vooral, het grootste argument, met veel meer gemak voor jou!

Toen ik een aantal weken geleden een e-mail ontving van Marit (collega fotograaf) was dat de eerste stap naar realisatie van deze droom. Mijn enthousiasme werd meteen geprikkeld door haar templates en ik besloot om informatie op te vragen. Want als je me een klein beetje kent dan weet je dat ik een ontzettende digibeet ben.

Als fotograaf heb ik natuurlijk veel met de computer te maken maar dat beperkt zich tot bepaalde programma’s. Het bouwen van websites, hosting, plug-ins en SEO teksten is een compleet andere wereld.

Dus daar was Marit om, na een opstart van haar, samen met mij te bouwen aan mijn nieuwe website. Na veel geduld, frustratie, tijd en heel veel contact met mijn hulplijn Marit is het dan toch echt gelukt. De website is live!!!

En een website is een ‘on going’ proces. Ik zal er telkens weer vernieuwingen op plaatsen. Maar voor nu ben ik zo mega trots op het resultaat.

En dus heet ik jullie van harte welkom op mijn vernieuwde website. Vernieuwd met vooral veel meer gemak voor jou.

Liefs,

Femke