Welkom lieve Seth

Tuesday, March 2nd, 2021

Al eerder mocht ik bij Bart en Inge foto’s maken. Ik leerde hen kennen toen ik mijn portfolio als fotograaf aan het opbouwen was en ik een oproep deed voor een newbornshoot. Via via kwam ik in contact met Inge. Emmy was geboren en ik mocht foto’s komen maken van hun prille geluk.

En nu, een aantal jaar later, kwam ik hen tegen op de bruiloft van haar zusje. Niet meteen had ik de link gelegd dat ik de bruiloft van haar zusje mocht fotograferen. Maar toen ik ze zag, viel meteen het spreekwoordelijke kwartje. En wat zag ik daar: Emmy kreeg een broertje of zusje.

Niet veel later reed ik weer richting het, inmiddels nieuwe, huis van Bart en Inge om daar hun nieuwe geluk Seth vast te mogen leggen. Och, wat een lief mannetje en wat een heerlijke grote zus is Emmy. Zij glom van trots; met een verlegen glimlach liet ze mij haar broertje zien.

Waar ik de eerste keer al zo onder de indruk was van de styling van het kinderkamertje was ik dat nu van beide kamers. Wat een feestje om in een omgeving zoals bij hen foto’s te mogen maken. En juist alle kleine details vertellen hun verhaal. Het verhaal van de start van een gezin van vier, een cadeau voor Bart en Inge.