Verandering

Monday, December 13th, 2021

Ik weet niet hoe het voor jou is, maar verandering is voor mij best lastig. De afgelopen jaren heb ik geleerd dat verandering ook goed kan zijn. En op dit moment ervaar ik zelfs dat verandering leuk is!

Je vraagt je vast af; waarom vertel je dit aan mij. Ik ga het je uitleggen.

Bij de start van mijn bedrijf, zo’n vier jaar geleden, had ik nooit verwacht dat ik zou zijn waar ik nu ben. Een agenda met zoveel leuk werk, diversiteit in opdrachten en vooral heel veel leuke contacten met klanten. Ik ben zo blij met de afgelopen jaren en kijk uit naar de jaren die voor mij liggen.

Maar misschien ken je dat gevoel ook wel, je doet wat je leuk vind maar toch knaagt er iets. Dat je bruist van super toffe ideeën maar dat het niet allemaal uit komt, omdat je teveel wil. Nou, dat dus. Dat knaagde er de afgelopen maanden. Tijd om daarmee aan de slag te gaan.

Samen met een business coach (chique woord toch??) ben ik aan de slag gegaan, en wat een verademing. Iemand die je een spiegel voorhoudt, je laat inzien waar je het meest blij van wordt en je keuzes leert maken. Zo blij mee!

Dat heeft me doen beseffen dat ik keuzes mag/moet maken. En ik kan nu gewoon zeggen dat ik trots en blij ben met mijn keuzes! Tof toch!!

En nu kom ik bij jou. Wat betekent dit dan voor jou? Ik denk alleen maar iets heel positiefs, want mijn aanbod wordt duidelijker en je weet dat je straks bij mij moet zijn voor de meest fantastische foto’s. En dan wel als je op zoek bent naar een gezinsfotograaf, portretfotograaf of personal branding fotograaf.

Want dat wordt mijn richting, deze soorten van fotografie word ik het meest blij. Ik weet dan ook dat als je mij hiervoor boekt, ik je zeker ga voorzien van een ontspannen, fijne ervaring met prachtige foto’s als eindresultaat.

En is dit dan heel anders dan wat ik nu doe…nee. Ik kies er bewust voor om mijn diverse aanbod te verkleinen. Zal ik dan nooit meer een bruiloft fotograferen? Dat denk ik niet. Maar een duidelijke richting en doen waar ik blij van word, goed in ben en nog veel beter in wil worden, dat geeft rust en duidelijkheid. Ook naar jou als mijn klant. Ik heb er zoveel zin in, bruis van de ideeën en er staat zoveel tofs op de planning.