Struggle jij met je posts op social media?

Monday, March 14th, 2022

Waarschijnlijk lees jij dit omdat je zelfstandig ondernemer bent en al je tijd stopt in jouw bedrijf. Je bent onwijs druk met al je werkzaamheden en probeert ondertussen ook nog je social media up to date te houden. Echt een uitdaging!! Nou ik herken het, nog steeds is dat het voor mij ook. Maar inmiddels heb ik geleerd dat ik het mijzelf op een aantal vlakken makkelijk kan maken. En ik help jou graag bij een van die onderdelen.

Wellicht herken je het volgende: je wilt een sterk stuk content plaatsen, maar dan kom je erachter dat je geen passende foto hebt. Scrollend door je archief zie je dat daar ook niets tussen zit. Dus wat doe je? Je zoekt tussen de rechtenvrije foto’s of je maakt nog snel even een selfie.

Het wordt zoveel meer gewaardeerd als jij authentieke foto’s plaatst. Foto’s die anderen niet plaatsen. Beelden die vertellen over jouw en je bedrijf. Het gezicht laten zien achter jouw bedrijf. Jouw persoonlijkheid laten zien.

Dit zal namelijk zorgen voor veel meer herkenbaarheid. En dat zorgt weer voor… verbinding! Verbinding met jou als persoon, en jouw bedrijf. En dat heb je nodig om jouw potentiële klant aan te zetten tot aankoop (dat kan in de vorm van een aankoop of het inzetten van je diensten). 

Je had je als ondernemer vast niet bedacht dat het stukje ‘Personal Branding” zo belangrijk is voor je bedrijf. Het zijn niet alleen jouw diensten of producten die belangrijk zijn voor je klanten, het gezicht erachter is (eigenlijk) nog wel belangrijker. 

Ik help je dan ook graag aan je persoonlijk beeldbank! Een ‘voorraad’ foto’s die altijd voorhanden is en je boodschap kracht bij zet. Fijn, toch?

Hoewel het misschien ook een stap buiten je comfortzone is.Dat is voor heel veel ondernemers heel herkenbaar. Dat was het voor mij ook de eerste keer en soms nog wel als ik weer een foto plaats waar ik zelf op sta. Maar als je eenmaal de eerste keer voorbij bent en ziet wat een reacties je daarop krijgt, dan weet ik zeker dat je gauw inziet welke meerwaarde het voor je bedrijf heeft. 

Zoals ik al zei, ik help je graag. Hoe ik dat doe? Daar vertel ik je graag kort wat over: Samen bedenken we eerste welke boodschap jij uit wil dragen, vervolgens gaan we aan de slag met een moodboard en kiezen passende locaties. We denken na over kleding, make-up en accessoires. Welke boodschap je wilt uitstralen, formeel of een informele boodschap, is van belang voor alle keuzes die we maken. Daarvoor ben ik om met je mee te denken en te brainstormen, met als eindresultaat een toffe beeldbank!!

Heb je nog vragen, of wil je hier meer over weten? Weet dan dat je me altijd een berichtje kunt sturen via DM op Instagram. Ik help je graag op weg en wie weet sta jij dan binnenkort te shinen voor mijn camera! 

Ik kijk er nu al naar uit!